iTeufel Air Blue: draadloze speaker met Spotify Connect


Online audioboer Teufel heeft een opvolger van haar compacte AirPlay speaker gepresenteerd. Nu mét Spotify Connect.

Teufel wil met de iTeufel Air Blue een speaker neerzetten waarbij het niet uitmaakt wat de bron van de muziek is. Van computers, smartphones, tablets tot streamingdiensten; hij moet eigenlijk van elke kant muziek kunnen ontvangen en afspelen. Naast een bluetooth 4.0-verbinding is-ie daarom ook geschikt voor Apple’s AirPlay. De actuele Bluetooth standaard 4.0 inclusief aptX-Codec biedt voor het eerst genoeg bandbreedte voor muziek in hoge kwaliteit, zo laat Teufel weten.

Spotify Connect

Met de Connect functie van Spotify kun je de muziekweergave rechtstreeks met de Spotify-App via de iTeufel Air Blue afspelen. Bovendien kan de weergave van de muziek via Spotify ook direct via de knoppen van de iTeufel Air Blue worden bediend.

De iTeufel Air Blue heeft een geïntegreerde versterker met 100 Watt vermogen die twee stuurt twee midrange speakers en tweeters aan. Ten slotte bevat de iTeufel Air een ingebouwde subwoofer (50 W). Wat de 43,50 cm brede, 27 cm hoge en 17,50 cm diepe iTeufel Air Blue moet kosten? 499 euro.

[lg_folder folder=”Teufel/iTeufel_Air_Blue/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *