Is dit de mysterieuze Motorola X phone? [updated]

Motorola XT1058 X Phone
Sinds Motorola is overgenomen door Google wordt vol verwachting uitgekeken naar de eerste mobieltjes. Geruchten over deze mysterieuze X Phone nemen bijna iPhone-achtige proporties aan. Hebben we hier te maken met een eerste afbeelding van deze mysterieuze telefoon?

Alle elektronica die in de VS op de markt wordt gebracht moet worden goedgekeurd door de FCC en via die instantie zijn deze tekeningen naar buiten gekomen. We weten dus zeker dat dit een telefoon is die door Motorola is ontwikkeld en binnenkort op de markt gaat komen.

De grote vraag is echter of dit ook echt dé veelbesproken X Phone zal zijn. Uit de beschikbare informatie blijkt dat deze telefoon (XT1058) geschikt is voor het netwerk van AT&T en beschikt over NFC. Ook komt deze telefoon overeen met eerdere foto’s die gelekt zijn. Eén van de cirkels aan de achterkant zou trouwens gebruikt kunnen worden om de telefoon te bedienen.

Uiteraard kan het nog zo zijn dat dit een telefoon is die nog in de pijplijn zat en als zoethoudertje op de markt komt voordat Google & Motorola met echt iets bijzonders komen. Voor vaderlandslievende Amerikanen is dit sowieso een mooie telefoon, want achterop staat: Designed & Assembled in the USA. Iets wat (nog) niet op een iPhone staat. Al denkt Apple wel na over assemblage in de VS in plaats van China. (via: engadget.com)

UPDATE: Het nieuwe toestel zal de naam Moto X dragen (Motorola Moto X), dat zei CEO Dennis Woodside tijdens de AllThingsD conferentie. Volgens Woodside krijgt de Moto X twee processoren.

Motorola XT1058 X Phone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *