Is dit de achterkant van de nieuwe iPhone SE?

iPhone SE
Het lijkt er namelijk wel op.

Gisteren kregen we een render voorgeschoteld van de nieuwe iPhone 8 en vandaag is een onderdeel in het vlees op het web gelekt. Dit keer gaat het niet om de iPhone 8, maar volgens Slashleaks kijken we naar het achterpaneel van de nieuwe iPhone SE. Of het hier gaat om the real deal is moeilijk te zeggen. De achterkant lijkt geen drastische wijzigingen te hebben gekregen qua design. Op de camera na komt het paneel sterk overheen met eerdere iPhones.

De huidige iPhone SE werd in het voorjaar van 2016 geïntroduceerd. De kans is dus sterk aanwezig dat Apple de smartphone dit jaar van een update voorziet. De Amerikaanse techgigant introduceerde het toestel voor mensen die verknocht waren aan het 4-inch formaat. Met de iPhone 6 introduceerde Apple immers een nieuw formaat dat vandaag de dag, en straks ook met de iPhone 8, de standaard is.

Naast het achterpaneel zie je ook een specsheet op de foto. Hier valt te lezen dat het toestel Ion-X Glass gaat krijgen. Dit type glas gebruikt Apple nu al bij de Apple Watch Sport. Het is nog niet bekend wanneer we de nieuwe iPhone SE mogen gaan verwachten. Eerder dit jaar introduceerde Apple een iPhone SE met 128 GB aan opslag.

2 reacties

 1. Dus je hebt straks:

  De iPhone SE (S)?… in feite een iPhone 5.
  De iPhone 7S… in feite een iPhone 6.
  De iPhone X… de (hopelijk) échte nieuwe iPhone.

  Beter schrappen ze de SE. Net zo’n flop als de iPhone 5C.

  • @ffw88: Ach ja het is een trend …

   De nieuwste Ipad is in weze een Ipad air 1 en dus een stap terug in weze.
   We zien dat bij Apple wel vaker.

   Ook de nieuwere Macbooks zijn niet direct een stap vooruit, hier en daar zelfs qua gemak een flinke stap terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *