Nieuwe Marvel-serie Iron Fist komt maart 2017 op Netflix

Iron Fist is vanaf 17 maart op Netflix te zien
Van deze nieuwe actieserie op Netflix ga je heel erg genieten.

Netflix heeft zojuist bekend gemaakt dat de 13 afleveringen van de Netflix Original Marvel’s Iron Fist vanaf 17 maart 2017 wereldwijd te zien zijn.

Marvel’s Iron Fist is de laatste toevoeging in een reeks van vier epische live-action dramaseries die exclusief debuteert op Netflix. Marvel’s Daredevil S1 en 2, Marvel’s Jessica Jones S1 en Marvel’s Luke Cage S1 zijn nu al te zien. Deze reeks zal leiden naar de samensmelting van alle personages in Marvel’s The Defenders.

Over Marvel’s Iron Fist
Miljardair Danny Rand (Finn Jones, bekend uit Game of Thrones) duikt na jaren vermist te zijn geweest weer op in New York om zijn geboorterecht en familiebedrijf op te eisen. Als er echter een oude vijand opduikt, moet dit levende wapen met zijn perfecte beheersing van kung-fu en vermogen om de immense kracht van de Iron Fist op te roepen vechten tegen de criminele en corrupte krachten in zijn stad.

[gv data=”Mtk2IaVp4bg”][/gv]

Deze week ging een andere Marvel-held online: Luke Cage. Dat is de derde serie van Netflix en Marvel in de superheldenreeks. Eerder konden we al genieten van Jessica Jones en Daredevil. Van die laatste kun je het tweede seizoen nu bekijken op de streamingdienst. Jessica Jones zal ergens in 2017 terugkeren op Netflix.

Luke Cage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *