Je iPhone opladen aan een ander toestel, het kan!

Charge Share Keylink
Dat de batterij van een iPhone niet optimaal presteert is geen geheim. Natuurlijk kan je in nood een vuurtje maken om je smartphone op te laden of je onderbroek gebruiken als oplader, maar deze Charge Share Keylink is misschien een betere oplossing.

Deze oplader maakt het mogelijk om je iPhone aan een andere smartphone op te laden. Aangezien iedereen tegenwoordig een smartphone met zich meedraagt moet het niet moeilijk zijn deze even kort te “lenen” van iemand, en vervolgens al zijn/haar juice af te tappen.

De Charge Share Keylink bestaat uit twee 30-pins-connectors en twee Lightning-connectors, hierdoor kan je de oplader tussen elk iApparaat aansluiten. Tevens zal er een bijbehorende app te krijgen zijn, die maakt het mogelijk bestanden tussen de aangesloten apparaten uit te wisselen.

Op crowdfundingwebsite Indiegogo willen de initiatiefnemers 100.000 dollar ophalen om het project te kunnen realiseren. De Charge Share Keylink is echter wel wat aan de dure kant: je zal minstens 80 euro moeten doneren om de oplader te kunnen bestellen. (via: iphoneclub.nl)

No comments yet

  1. Haha I-share. Wat een grap, iemand anders z’n iphone leeg trekken. Maar opladen aan elk apparaat? Je bedoeld elk apple apparaat. Maar andere merken hebben dit toch al, dat is zo’n kabeltje, wat je overal kunt krijgen…oja, USB!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *