iPhone kapot? Apple waarschuwt voor problemen

Doe de komende tijd vooral voorzichtig met je iPhone.

Mocht je de komende maand je iPhone laten vallen, dan zou je wellicht nog een tijdje zonder telefoon kunnen zitten. Apple waarschuwt dat er een groot tekort komt aan vervangende iPhones en onderdelen, zo melden werknemers tegenover Bloomberg.

Als je iPhone drastische schade heeft opgelopen die niet meer te repareren is, dan kan het zijn dat je een vervangend toestel mee krijgt. Dat wil Apple nog wel eens doen in plaats van het leveren van een gloednieuwe iPhone. Maar volgens Apple moeten werknemers er dus rekening mee houden dat er nauwelijks vervanging beschikbaar zal zijn.

Dit heeft natuurlijk alles te maken met het virus dat de tech-industrie besmet heeft. Hierdoor zou de productie van iPhones al een klap hebben opgelopen, wat daarna door druppelt naar vervangende toestellen en reserveonderdelen.

De komende weken zal het dus een beetje afwachten zijn als je met een kapotte iPhone voor en Genius staat. Als je geluk hebt kan een relatief simpele schermvervanging nog uitgevoerd worden maar met een niet te repareren iPhone heb je in principe behoorlijk pech.

Lees ook: Apple weer onder vuur om reparaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *