iPhone 8 met scherm aan ziet er zo uit

iPhone 8
Een eerste indruk.

Naarmate de onthulling dichterbij komt, lijkt er steeds meer informatie over de iPhone 8 naar buiten te komen. Geen vage geruchten, maar info afkomstig van betrouwbare bronnen. Zo is deze foto gelekt via Evan Blass. De man die doorgaans goed op de hoogte is van de laatste nieuwtjes. Je kunt bijna met zekerheid stellen dat de iPhone 8 er dus zo uit gaat zien wanneer het scherm aan staat.

Het uiterlijk van de iPhone 8 is ook min of meer bekend, maar op deze foto is het nog niet goed te zien. Dit heeft te maken met het feit dat het vlaggenschip zich in een case bevindt. Dit mag de pret niet drukken, want nu komt de focus op de voorkant te liggen. Het vrijwel randloze display zal de iPhone groter doen aanvoelen. Zoals bekend zal er nog een dunne rand komen voor de speaker en dubbele selfiecamera.

Voor het eerst sinds jaren gaat het ontwerp van de iPhone op de schop. Apple gaat Samsung achterna in de randloze trend en het nieuwe vlaggenschip zal dan ook gaan concurreren met de Galaxy S8. Vermoedelijk prijst Apple de iPhone 8 ongeveer 200 euro duurder dan de concurrent uit Zuid-Korea. Er gaan geruchten dat de iPhone 8 een vanafprijs van 1.000 euro gaat krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *