‘iPhone 8 komt pas in oktober uit’

Laten we hopen dat het bij een gerucht blijft
Laten we hopen dat het bij een gerucht blijft!

Er zijn volgens Digitimes signalen dat Apple de lancering van de iPhone 8 vertraagd. De nieuwe smartphone zou dan in oktober of zelfs november uitkomen, in plaats van september.

De Digitimes heeft het nieuws van een rapport van Economic Daily News, een Chinese website.

Deze website zegt dat de vertraging ligt aan technische problemen. Er zouden problemen zijn bij het lamineren van de curved OLED schermen van de nieuwe smartphone en de goedkeuring van een 3D sensing systeem voor de selfie camera.

Het bericht past bij het gerucht dat de iPhone 8 waarschijnlijk later te koop is dan normaal, vanwege de switch naar een OLED display en de technologie die daarvoor nodig is. Hierdoor zou het ook kunnen dat er tijdens de lancering maar een beperkte hoeveelheid iPhones te koop zullen zijn.

Eerder deze week werd nog bekend dat Apple een enorme order OLED schermen bij Samsung plaatste. Dit suggereert dat Apple een hoge vraag naar de iPhone 8 verwacht.

Tot nu toe is het niet duidelijk hoe de nieuwe iPhone van Apple precies gaat heten. Wel krijgt de iPhone een 5,8 inch scherm en een curved OLED display. Ook was er even een gerucht dat je de iPhone draadloos kon opladen.

2 reacties

  1. Ik geloof er nog steeds niks van dat Apple 3 toestellen uit gaat brengen. Apple kennende zijn ze arrogant genoeg om alleen een 7S en 7S Plus uit te brengen. Dat deze uiteraard weer compleet opnieuw ontworpen zijn t.o.v. de 7 is natuurlijk vanzelfspreken.
    Over de 5,8 inch met curved OLED. Als die al dit jaar gaat komen gaat die gegarandeerd geen iPhone 8 heten. Dan zouden ze meteen de 7S in het niet doen door die naam onder te sneeuwen met een hoger nummer weer. Dat hij iPhone Pro of iPhone Air zou heten zou me dan niks verbazen. Maar nog betwijfel ik het of ze die curved led dit jaar uit gaan brengen en bovendien dat ze die überhaupt gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *