‘iPhone 6 krijgt one-hand modus’

iPhone-6-one-hand-modus
Volgens de New York Times krijgt de iPhone 6 een speciale functie waarmee je hem gemakkelijker met één hand kunt gebruiken.

We komen steeds dichter bij de persconferentie van Apple op 9 september, dus neemt het aantal geruchten ook met de dag toe. De New York Times heeft weer een nieuwtje te pakken. De grotere iPhones zullen een eenhandige modus krijgen, om het grote scherm wat gemakkelijker bedienbaar te maken. Volgens (andere) geruchten zal de iPhone 6 in een 4.7- en 5.5-inch variant komen, wat allebei een stuk groter is dan de huidige 4-inch iPhone 5.

Een dergelijke functie zagen we al eerder in Androidtoestellen van formaat. Zo kun je bij de Samsung Galaxy Note 3 en de LG G Pro 2 (van 5.7- en 5.9-inch) de interface verkleinen, zodat je gemakkelijk met één hand bij je apps kunt. Andere telefoons laten je ook het toetsenbord in formaat krimpen.

Nog even wachten
Aanstaande dinsdag kun je live meekijken naar de persconferentie van Apple. Naast de waarschijnlijke onthulling van de iPhone 6, krijgen we hopelijk ook een eerste glimp van de iWatch te zien.

4 reacties

  1. Ben benieuwd. Zou wel eens kunnen dat de 6 waterafstotende coating krijgt. De 4s gaat eruit. 5C zie ik ongeveer 100€ goedkoper worden, tussen de 400 en 450€ voor het 8 gb model. De 5C van 32 gb zie ik nog verdwijnen. Wat met de 5S? Die gaat er mss ook uit, ofwel blijft die in pakweg 32 gb bestaan voor 600€. Maar dit alles is louter speculaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *