iOS10 rukt op

ios 10.0.2 downloaden
Nauwelijks een maand na de lancering van iOS10 is het besturingssysteem van Apple al op ruim de helft van toestellen geïnstalleerd.

Dat heeft Apple bekend gemaakt via zijn ontwikkelaarswebsite.. Volgens Apple draait 38 procent van alle toestellen nog op iOS9. Acht procent van alle devices die recent nog contact hebben gehad met de Apple Appstore hebben een nog oudere versie van iOS geïnstalleerd.

Google kan alleen met heel veel ontzag kijken naar deze cijfers. Het duurt vaak jaren voordat de nieuwste versies van Android op de toestellen terechtkomen. De telefoonfabrikanten zijn vaak langzaam met het doorvoeren van de updates. Zo staat Android 6.0 staat bijvoorbeeld nu pas op 19 procent van de toestellen.

Het nieuwe besturingsysteem van iOS10 kan veel dingen die Android niet kan. Uiteraard zaten er wel weer bugs in de eerste versie van iOS10, maar dat werd snel verholpen door Apple.

3 Comments

  1. Het is vooral fijn dat het hele OS niet ontworpen is met het doel persoons-gegevens te verzamelen ter behoeve van een online advertenties.

    En dat je met relatief weinig handelingen de functionaliteit van je telefoon kan bedienen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *