iOS 8.3 is vanaf nu te downloaden, dit voegt het toe

ios-8.3-nu-beschikbaar
De nieuwste versie van Apple’s besturingssysteem is nu beschikbaar voor je iPhone, iPad en iPod Touch. De grootste vernieuwing: Siri in het Nederlands! Maar er is meer.

Eerder werd al bekend dat de spraakassistent van iOS met versie 8.3 ook de Nederlandse taal zou begrijpen. Vanaf nu kun je dus gewoon in het Nederlands een vraag stellen of een commando geven (‘zet de wekker om 7 uur’) aan je iPhone.

Emoji en vernieuwde berichten-app
Daarnaast zijn er 300 verschillende emoji toegevoegd, onder andere gezichtjes met verschillende huidskleuren. Ook hoef je geen wachtwoord meer in te vullen om gratis apps te installeren uit de App Store. De berichten-applicatie heeft bovendien een filter-optie gekregen, zodat je snel kunt zien welke berichten van bekenden afkomstig zijn. Daarnaast kun je ook spamberichten gemakkelijker rapporteren.

Siri-Nederland

Nu te downloaden
Je kunt de update via iTunes of via je iOS-apparaat installeren. Omdat de update nu net beschikbaar is, moet je er wel rekening mee houden dat het flink wat tijd in beslag kan nemen om de update te downloaden. Bovendien is de update misschien nog niet voor iedereen beschikbaar. iOS 8.3 werkt op alle toestellen die ook iOS 8 ondersteunden. Het formaat van de update verschilt per apparaat.

3 Comments

  1. Hebben ze zo veel tijd gehad, klinkt Siri nergens naar. En voor de gene die popcorn time erg waarderen op hun iOs device, niet installeren! Na de update werkt de app niet meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *