Instagram & Whatsapp gaan mogelijk samen dingen doen

Whatsapp
Als iets niet lukt, dan is het soms beter om samen te gaan werken.

Instagram en Whatsapp vallen onder Facebook en dus is een samenwerking al snel gedaan. Beide diensten hebben een eigen Stories-variant. Die van Instagram loopt als een trein, maar op Whatsapp is het een dooie boel.

Het lijkt er op dat Whatsapp de feature nieuw leven in wil gaan blazen. In Brazilië testen Whatsapp en Instagram namelijk een fusie. Insta-stories worden weergegeven in Whatsapp, om zo de feature toch levendig te doen laten lijken.

Déjà vu? Dat is goed mogelijk. Facebook en Instagram zijn namelijk al eerder gaan fuseren. Insta-stories kunnen ook worden doorgespeeld worden naar Facebook. Dit had een vergelijkbare reden. Op Facebook maakte een handjevol mensen gebruik van de Stories-feature. Nu lijkt hetzelfde te gaan gebeuren met Whatsapp.

Dit is een win-win situatie voor gebruikers die Facebook, Whatsapp én Instagram hebben. Zo kan één Story worden gemaakt en worden weergeven op drie verschillende platformen. Dat betekent een groter publiek en wordt een vrijwel ongebruikte feature (op Facebook & Whatsapp) toch nog populair. (via TechCrunch)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *