Instagram gaat mogelijk terug naar de basis

Instagram gaat mogelijk terug naar de basis
En dat kunnen we alleen maar goed nieuws vinden.

Instagram is door de jaren heen behoorlijk veranderd. Eén van de grootste wijzigingen was de invoering van een algoritme voor de tijdlijn. Instagram bepaalde welke content jij te zien kreeg in een niet chronologische volgorde. Dit zorgde voor veel weerstand onder de gebruikers, maar toch zette Instagram deze vernieuwing door.

Het lijkt erop dat de foto- en videodienst terugkomt op deze beslissing. Een Instagram-gebruiker die onderdeel is van het betaprogramma deelde een video op het internet. In het filmpje is te zien hoe zijn tijdlijn op chronologische volgorde wordt weergegeven. Gaat Instagram terug naar de basis door de invoering van het algoritme terug te draaien?

Voor nu is dat nog onduidelijk. Met beta’s test Instagram nieuwe functies. Echter is het niet zo dat alle onderdelen van een beta worden meegenomen naar de uiteindelijke versie voor het publiek. De hoop is er in elk geval.

Wellicht dat Instagram gebruikers zelf moet laten kiezen. Dat je via Instellingen kunt aangeven of je een chronologische volgorde of een niet chronologische volgorde wenst. Het is maar een ideetje. Het is afwachten of Insta de chronologische volgorde daadwerkelijk teruggaat brengen. (via Resource)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *