ING Zakelijk heeft een storing door storten vakantiegeld

ING Zakelijk heeft een storing door storten vakantiegeld
Er is namelijk een storing bij Mijn ING Zakelijk. Veel mensen hebben dan ook moeite met inloggen.

De oorzaak lijkt te liggen in het aantal mensen dat op hetzelfde tijdstip willen inloggen. Door de grote drukte op het netwerk krijgen de klanten die op Mijn ING Zakelijk willen inloggen een foutmelding. Veel van de klanten willen natuurlijk weten hoeveel vakantiegeld ze hebben gekregen. Lukt het ze wel om er door te komen storten ze het geld meteen op hun spaarrekening. Dit veroorzaakt extra drukte waardoor het netwerk overbelast raakt.

ING adviseert om na een foutmelding opnieuw in te loggen. Voor veel mensen lijkt dat ook de oplossing te zijn. Wanneer de storing verholpen is kan ING niet zeggen. De verwachting is wel dat het in de loop van de middag wat rustiger wordt op het netwerk waardoor de mensen weer normaal kunnen inloggen zonder foutmelding.

No comments yet

  1. Alweer een storing bij ING. Online banken kampen echt met teveel storingen.

    Overigens vind ik het best noemenswaardig dat de servers dit niet aan kunnen, ik snap dat de servers meer belast worden maar ik zou denken dat hun rekenkracht/bandwith toch wel groot genoeg zou moeten zijn voor extra vakantie checkers…

  2. Kreeg zelf ook een foutmelding toen ik mijn spaarrekening wilde bekijken inderdaad! En ik heb geen ING zakelijk, en ontvang ook geen vakantiegeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *