In de nieuwste Transformers-trailer gaat ALLES stuk

Transformers: Age of Extinction
Dit is een trailer zoals alleen Michael Bay ze weet te maken.

Vanaf 10 juli draait Transformers: Age of Extinction in de Nederlandse bioscopen. Alweer het vierde deel uit de serie. De synopsis van het verhaal (dat vermoedelijk geen Oscar krijgt voor Best Original ScreenPlay): Alle Transformers zijn na de immense veldslag in Chicago van de aardbodem verdwenen. Totdat monteur Cade Yeager (Mark Wahlberg) en zijn dochter Tessa een truck vinden. Om op te knappen. Plot twist, de truck blijkt een oude Transformer te zijn, waarna ook de aartsrivalen uit de Decepticons-stal terugkeren én er nog een derde speler aan het spel wordt toegevoegd: de Dinobots.

Ergo, we krijgen een volledig nieuwe cast te zien, er zijn meer transformerende robots dan ooit tevoren, Bumblebee is weer van de partij en regisseur Michael Bay verpakt alles in een aaneenschakeling van brute explosies. Pure Bayhem zoals we van hem gewend zijn.

De auto’s die Bay laat opdraven in de film zijn onder meer de Lamborghini Aventador, Aston Martin DBS, Bugatti Veyron, Corvette, Chevrolet Camaro en de Pagani Huayra.

Bekijk de video op Autojunk.nl.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *