High-tech bij de high tea: iKettle met wifi

Fancy a cuppa?
Alles moet wifi hebben, inclusief de waterkoker! Want opstaan uit je luie stoel om het water aan te zetten is zo gigantisch 2007.

Deze waterkoker heeft dus draadloos internet, en met de bijbehorende app (voor iOS en Android) kan je geheel op afstand de iKettle water laten koken. Uiteraard moet je dan nog steeds uit je stoel opstaan om er werkelijk wat mee te doen, dat dan weer wel. Ook kan je het ding programmeren om op een bepaalde tijd aan te springen, en vervolgens het water warm te houden. Zo kan je direct na het opstaan ‘s ochtends meteen genieten van een warm kopje thee, of ‘s middags als je verregend van de fiets komt wat insta-warme chocolademelk maken zonder in de keuken te moeten wachten.

Op zich kan je jezelf afvragen of deze werkelijk de €118 ex. verzenden waard is. Ik gebruik de tijd die de koker nodig heeft om het water op temperatuur te brengen altijd om de koppen en dergelijk te pakken, en omdat ik dan toch al in de keuken ben is een knopje extra indrukken een kleine moeite. Het is een beetje het verhaal van de space-pen van NASA. Je kunt heel moeilijk doen en een dure pen maken die bij 0 zwaartekracht nog werkt uitvinden, of je kunt een potlood pakken van 10 cent die precies hetzelfde doet.

[lg_folder folder=”0_Divers/iKettle_waterkoker_met_wifi/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

[gv data=”Wiy8TUQKcRE”][/gv]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *