HTC-telefoon heeft 13 megapixel camera aan de voorkant!

HTC-telefoon heeft 13 megapixel camera aan de voorkant!
Voor wie zijn selfiegame wil opwaarderen komt HTC straks met een leuke gadget.

De selfiehype – met als dieptepunt de selfiestok – is een blijvertje. Zelfs telefoonmakers houden veelvuldig rekening met de wens van klanten om een digitaal zelfportret te schieten. HTC en Samsung hebben er al speciale selfiesoftware in de camera-apps opgenomen. De volgende stap laat zich natuurlijk raden.

Via het Chinese Twitter-account @upleaks zijn een tweetal renders verschenen van een nog onbekend HTC-toestel, waarop aan de voorkant de tekst ’13MP F/2.0 wideangle’ valt te lezen. Ofwel, een dijk van een camera, in de strijd tegen onscherpe selfies, bijgestaan door een dubbele LED-flitser. We gaan er ook vanuit dat HTC, die door de lekker in kwestie ‘Desire Eye’ wordt genoemd, bij deze telefoon ook een groot aanbod aan selfiefuncties zal introduceren.
HTC bouwt telefoon met 13 megapixel camera aan de voorkant

Volgende week is er een HTC-event in New York, waar het merk – naast hun periscoopcamera die het moet opnemen tegen GoPro – de Desire Eye vermoedelijk zal introduceren.

Een tweede foto laat zien dat de HTC Desire Eye in veel kleuren zal worden geleverd. Over verdere specificaties is nog niets bekend.
HTC bouwt telefoon met 13 megapixel camera aan de voorkant

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *