Hoe lang overleef jij in de wereld van The Walking Dead?

Walking-Dead-zombies
Deze app bepaalt aan de hand van jouw keuzes of je een aflevering van The Walking Dead overleeft of niet.

De second screen ervaring van The Walking Dead tv-serie is er zojuist een stuk beter op geworden. Een nieuwe zogenaamde Story Sync-modus legt je verschillende situaties en vragen voor, en op basis van jouw antwoorden krijg je te zien welk personage het beste bij je past, en of je het einde van de aflevering nog in leven bent.

Watch With
Een nieuwe Watch With-functie laat je de antwoorden zien van allerlei bekende celebrity’s. Volgens AMC, het netwerk van The Walking Dead, is dit de meest populaire second screen applicatie ooit, met meer dan 2 miljoen mensen die er tijdens het vorige seizoen gebruik van maakten.

Voordat deze nieuwe functies geïntroduceerd werden, focuste de app zich vooral op extra informatie over de show, waar de producers van de show aan meewerkten. Vanaf het nieuwe seizoen van de serie wordt de app dus nog interactiever.

The Walking Dead game
Het deed ons denken aan de Walking Dead videogame van TellTale Games, waarin je ook op basis van jouw keuzes een verhaal meemaakt van een groep survivors die de zombie apocalypse probeert te overleven.

De nieuwe Second Screen-app is via deze link te openen, of te downloaden op je Windows 8-tablet.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *