Hier, de vernieuwde Nintendo Switch en deze moet je hebben

Dit is de vernieuwde Nintendo Switch
Nintendo heeft het apparaatje van een update voorzien.

Overweeg je een Nintendo Switch? Zorg dan dat je de nieuwste variant in huis haalt. De Japanse gamegigant vond het de hoogste tijd om de populaire console te updaten en die update komt ten goede aan jou, de eindgebruiker.

Nintendo heeft niets gewijzigd of het uiterlijk of de kracht van de Switch. Wel is het apparaat op een ander belangrijk punt sterk verbeterd. Namelijk de batterijduur. Zeker voor wie veel onderweg is en de Switch op dat vlak vaak gaat gebruiken komt de update als een zegen.

Normaal gesproken heeft de Switch een batterijduur van 2,5 tot 6,5 uur. Deze nieuwe variant gaat volgens Nintendo tussen de 4,5 tot 9 uur mee. Een behoorlijk verbetering. Wat Nintendo heeft gedaan om de Switch langer mee te laten gaan is niet bekendgemaakt.

De aankondiging komt een week na de onthulling van de Switch Lite. Ren nog niet meteen naar de winkel. De vernieuwde Nintendo Switch is vanaf september verkrijgbaar. Controleer in de winkel wel even of je het nieuwe type koopt. Het gaat hier om modelnummer HAC-001(-01) met een serienummer die begint met XKW, aldus The Verge.

2 reacties

  1. Ik las dat de Nvidia chip was vernieuwd en dat deze zuiniger is geworden. Ik denk eerlijk gezegd ook dat het hiermee te maken gehad heeft. Wellicht levert Nvidia geen gpu’s meer van deze type waardoor nintendo toch mee moet met de nieuwere generatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *