Hier, de Game Drive voor de Xbox Gears 5 Special Edition

Dit is de Game Drive Xbox Gears 5 Special Edition
In samenwerking met Microsoft en The Coalition brengt Seagate de Game Drive voor Xbox Gears 5 Special Edition uit. Dit moet je weten.

Naast de Xbox One X Gears 5 Special Edition komt er nu ook een bijzondere externe harde schijf uit van Seagate. Deze Game Drive kan onder andere aangesloten worden op de Xbox en vergroot de capaciteit met maar liefst 2 TB aan opslag.

De Game Drive voor Xbox Gears 5 Special Edition is een collector’s item. Het ontwerp sluit aan bij het design van de Xbox One X Gears 5 Limited Edition-console en de Xbox draadloze controller ‘Kait Diaz Limited Edition’. Hij past volgens Seagate in elke broek- of jaszak en heeft geen apart netsnoer nodig.

Wie de Game Drive koopt krijgt er een Xbox Game Pass-lidmaatschap van 1 maand bij. Deze Game Pass biedt fans de kans om Gears 5 al 4 dagen eerder te spelen dan de wereldwijde release (van 10 september). Daarnaast maakt Xbox Live Gold onderdeel uit van dit pakket met toegang tot meer dan 100 andere games voor console en pc. Op de Game Drive is ruimte voor meer dan 501 gedownloade games plus add-ons.

De installatieprocedure van de nieuwe Game Drive werkt als volgt. Na het aansluiten met de kabel herkent jouw Xbox One-console meteen de schijf. Zo kan je vrijwel meteen aan de slag met jouw favoriete games. Maak je geen zorgen over de snelheid. Dankzij de USB 3.0-snelheden kan je jouw games even vlot spelen als vanaf de interne harde schijf van jouw console.

De Game Drive voor Xbox Gears 5 Special Edition is vanaf vandaag te koop bij MediaMarkt Nederland voor een adviesprijs van 99,99 euro. Deze Game Drive is slechts verkrijgbaar in een beperkte oplage.

Lees ook: wat er straks anders is bij PlayStation, Xbox en Switch games

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *