Hier, de eerste afleveringen van Black Mirror seizoen 5

Hier, de eerste afleveringen van Black Mirror seizoen 5
Wat kun je verwachten? Je checkt het na de klik.

Netflix heeft vorige week bekendgemaakt dat er een nieuw seizoen Black Mirror binnenkort naar de dienst komt. In aanloop naar de release van seizoen vijf komt de Amerikaanse streamingdienst met nieuwe informatie over dit kersverse seizoen.

Black Mirror seizoen 5 bestaat uit 3 nieuwe verhalen, bedacht en geschreven door Charlie Brooker en executive producer Annabel Jones. De drie verhalen laat men zien in vijf afleveringen. Hieronder lees je per verhaal wat je kunt verwachten. Daaronder een trailer van de betreffende story. Black Mirror seizoen 5 verschijnt 5 juni op Netflix.

Smithereens
Een taxichauffeur met een verborgen agenda staat in het middelpunt van de aandacht wanneer een doodgewone dag volledig uit de hand loopt.
Cast: Andrew Scott, Damson Idris, Topher Grace.
[gv data=”2SybklT8k1k”][/gv]

Rachel, Jack and Ashley, Too
Een eenzame tiener smacht om contact te maken met haar favoriete popster – wiens gecharmeerde bestaan niet zo rooskleurig is als het lijkt…
Cast: Miley Cyrus, Angourie Rice, Madison Davenport.
[gv data=”-qIlCo9yqpY”][/gv]

Striking Vipers
Twee van elkaar vervreemde schoolvrienden blazen hun vriendschap nieuw leven in en veroorzaken een reeks gebeurtenissen die hun leven voor altijd kan veranderen.
Cast: Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Ludi Lin.
[gv data=”ssr40U3-do0″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *