GTA Trilogy is een enorm drama voor Rockstar

GTA Trilogy is een enorm drama voor Rockstar

GTA Trilogy is een enorm drama voor Rockstar

Je reputatie slopen in één week. Rockstar krijgt het voor elkaar met GTA Trilogy.

Wat een feestelijke lancering had moeten worden voor Rockstar, liep uit op een drama. GTA Trilogy lijkt een enorme nachtmerrie voor Rockstar te worden. Wellicht dat het bedrijf nog enigszins het tij kan keren met updates, maar vooralsnog ziet het er niet goed uit.

Eerder werd al bekend dat de games, GTA 3, Vice City en San Andreas, niet gespeeld kunnen worden op de PC. Door een foutieve versie is de PC-variant tijdelijk offline gehaald. Dit bleek echter pas het begin van een langlopend drama. De game is nu bijna een week verkrijgbaar en Rockstar krijgt de volle wind van voren met GTA Trilogy.

Personages met een verbouwd gezicht, karakters die opeens heel dik lijken, auto’s die groter worden als je bochten maakt tijdens het rijden. De bugs stapelen op elkaar als sandwiches in een broodjeszaak. Vooralsnog is het blamage en stellen gamers dat je beter gewoon het origineel kunt spelen. De oorspronkelijke games hebben niet zulke dramatische bugs én kosten ook geen 60 euro bij elkaar opgeteld.

Check hieronder enkele video’s die op YouTube zijn gedeeld van het GTA Trilogy drama, terwijl Rockstar zich moet schamen. Het bedrijf dat deze legendarische games heeft neergezet gooit in één week zijn naam te grabbel. Zo lijkt het.

https://www.youtube.com/watch?v=P6Q-LKjlIcY
https://www.youtube.com/watch?v=In7EmJyQt94

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *