Grote WhatsApp update introduceert 3 nieuwe features

WhatsApp
De chat-applicatie is gebruiksvriendelijker dan ooit.

Dankzij de vorige redelijk grote update van WhatsApp hebben we eindelijk de mogelijkheid gekregen om chats van contacten bovenaan vast te ‘pinnen’ in het gesprekkenoverzicht. Voor iOS-gebruikers zijn er in de nieuwste versie (2.17.30) echter nog veel meer features meegeleverd, waardoor chatten via WhatsApp weer nét iets toffer wordt.

Allereerst is het in deze nieuwe versie van WhatsApp mogelijk om meerdere foto’s te versturen in een album. Beter zelfs: dit proces gebeurt automatisch wanneer je meer dan 4 foto’s tegelijkertijd verstuurt. Druk je als ontvanger op het album, dan verschijnt er een overzicht met alle afbeeldingen in het groot.

Daarnaast beschikt WhatsApp vanaf nu over enkele standaard filters. Deze filters zijn te vinden in het menu voordat je een foto verstuurt via de applicatie, waar je eerder ook al tekst, emoji en een tekening kon toevoegen. Alleen de foto in WhatsApp wordt voorzien door een van de 5 mogelijke filters, het origineel blijft onaangetast.

Last but not least kunnen we vanaf nu nog sneller op een bericht reageren. Dankzij de speciale ‘Antwoord-feature’ kon je al laten zien op welk bericht je precies reageerde. Vanaf nu kun je gewoon naar rechts swipen over het bericht dat jij wil beantwoorden. Scheelt toch weer een seconde of twee.

De nieuwe WhatsApp-versie voor iOS-gebruikers is nu te downloaden in de App Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *