Gratis een OnePlus 3? Het kan, zo

OnePlus
Wie wil er nou geen gratisse dingen? Niemand toch, daarom leggen we hier uit dat het kan een gratuite OnePlus 3. Echt.

Nee, dit is dus geen clickbait-artikel. Er is echt een manier om nul euro kostende smartphone te krijgen. En nog voor de menigte ook. En je hoeft er geen Kwebbelkop, Casey Neistat of Enzo Knol (of Youtubeseter voor te zijn) voor te heten.

Het nieuwe reviewprogramma dat OnePlus heeft bedacht heet de ‘Lab‘. Is het een PR-stunt, ja dat is het natuurlijk, maar vind je het erg om met een PR-stunt mee te doen als er de kans is dat je een gratis telefoon krijgt? Uw scribent vindt dat geen probleem, dus die gaat zich zo inschrijven. Wil je voordat je je inschrijft nog wat meer lezen over de nieuwe telefoon, klik dan hier. Plaatjes van de nieuwe telefoon staan ook op Apparata.

Als je per se geen gratis smartphone wilt, maar wilt kopen, dan moet je wachten tot de release.

Nog geen reacties

  1. Moet ik in meer dan 500 worden motiveren waarom ? Heel m’n CV is nog niet eens zo lang. I koop ‘m wel als ‘ie uit is.

  2. Inmiddels al meer dan 9000. Ik koop hem ook wel, want de voorwaarden die er aan verbonden zijn (inleveren zodra OnePlus daar om vraagt, alles wat je er mee produceert wordt eigendom van OnePlus, etc) zie ik niet zo zitten. Denk zelfs niet dat mijn werkgever dat gaat accepteren als ik deze als BYOD zou willen gebruiken met toegang tot bedrijfsemail.

  3. The review unit is property of OnePlus, selected reviewers may be requested to return the phone at any time, at OnePlus’ discretion.

    Dat is dus niet het zelfde als krijgen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *