Gran Turismo Sport versus GT6: veel vooruitgang? (video)

Gran Turismo Sport versus GT6
Bekijk de beelden en oordeel zelf.

Na een kleine vier jaar hebben we eindelijk weer een game van Polyphony Digital in ons midden, namelijk Gran Turismo Sport. Waar met Gran Turismo 6 de volledige grafische kracht van de PlayStation 3 werd benut met een enorm scala aan wagens en grote singleplayer, richt Sport zich meer op het E-Sport deel van de PlayStation 4.

Dat de twee spellen zich op heel andere aspecten van racegames bezighouden, wordt wel duidelijk in het Gran Turismo Sport review overzicht. De nieuwe weg die de gamereeks heeft ingeslagen, kan niet door iedereen worden gewaardeerd. De vraag bij sommige GT-fans luidt dan ook: kan ik het nog maken om Gran Turismo 6 in mijn stoffige PlayStation 3 te plempen?

Mocht je na vier jaar (net als ondergetekende) compleet vergeten zijn hoe Gran Turismo 6 eruitziet, dan is onderstaande video een fijn geheugensteuntje. Wat blijkt? Gran Turismo Sport versus GT6 is helemaal geen gelopen race voor de nieuwste editie.

Natuurlijk is er iets meer oog voor detail in GT Sport, maar Gran Turismo 6 kan prima meekomen. Een flinke en welkome verbetering ten opzichte van voorgaande editie is echter het geluid van de auto. De gehele vergelijkingsvideo van YouTuber Cycu1 bekijk je hieronder.

[gv data=”am8YeUdl0So”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *