Google Street View tourt de Emirates Airbus A380

Ja, er is zelfs een lounge aan boord
Google Street View is handig om van te voren te kijken waar je af moet slaan, of gewoon voor de lol eens kijken op allerlei toeristische plekjes. Nu kan je ook een kijkje nemen in ’s werelds grootste passagiersvliegtuig en zien hoeveel beenruimte je krijgt als je genoeg geld hebt.

Niemand vindt het namelijk leuk om opgevouwen te zitten ergens in economy class, en Emirates laat zien in hun nieuwe A380 dat zolang je maar betaalt, dat ook helemaal niet hoeft. Uiteraard heeft elke suite aan boord ook zijn eigen entertainmentsysteem, en zelf een koelkastje. Da’s nog eens beter dan de magnetronmaaltijd en zakje uitgedroogde pinda’s die ondergetekende voorgeschoteld kreeg op zijn meest recente vlucht.

Om dit moois aan mensen met wat beperktere budgets te laten zien hebben ze een Street View-camera aan boord genomen van een van de grote kisten van Emirates, en zijn beide passagiersdekken van neus naar staart vastgelegd. Je kan vrij rondlopen, eens kijken wat er op de LCD-schermen getoond wordt, en zelfs op het toilet van de business class kijken. En dat alles vanuit je luie stoel, zonder dat het je een cent kost.

Rijke mensen hebben alle luxe om hun heen, maar ook op het economy-dek is het goed vertoeven. Ook hier heeft elke passagier zijn eigen schermpje voor z’n snufferd, en lijkt de beenruimte ook wel okay. Toch staat het in geen verhouding met de weelderige luxe van de business class. Toch nog maar even doorsparen dan…

Zie al dit moois HIER. Switchen tussen Business en Economy kan door op de ‘B’ en ‘E’-knop te drukken, respectievelijk.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *