Google Hangouts is zojuist een stuk beter geworden

Chrome-Hangouts-Update
Google Hangouts blijft maar aan populariteit winnen, en door de nieuwe update voor je desktop, zal dat alleen maar toenemen.

De nieuwe Hangouts voor Windows en Chrome OS ziet er op het eerste gezicht meteen al een stuk overzichtelijker uit. Voorbij zijn de dagen van een volle taakbalk met chatschermpjes. Vanaf nu zweven de mensen waarmee je praat als versleepbare bolletjes op je scherm, die goed te vergelijken zijn met de Chat Heads van Facebook Messenger. Het enige verschil is dat je er nu alleen geen Facebookberichten, maar Google Hangout messages mee verzendt.

Zwevende bolletjes
Google belooft dat deze zwevende bolletjes niet in de weg gaan zitten, en als het je toch lastigvalt, kun je ze ook gewoon weghalen. Ook je browser kun je gewoon uit laten staan. De nieuwe Chrome App werkt volledig op zichzelf. Uiteraard synchroniseren al je verzonden en ontvangen berichten tegelijk op alle apparaten waar je Hangouts op gebruikt.

Ook ondersteunt de Hangouts Chrome App voice calling, zodat Skype er ook direct een geduchte concurrent bij heeft. Laten we voor de Mac-gebruikers onder ons hopen dat de update ook snel voor OS X verschijnt.

[gv data=”Z91qA7JQIMc”][/gv]

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *