Gerucht: Samsung brengt een superieure Galaxy S5 uit

Gerucht: Samsung brengt een superieure Galaxy S5 uit
Speciaal voor degenen die de Galaxy S5 niet premium genoeg vinden, heeft Samsung binnenkort misschien goed nieuws.

Onder de naam Galaxy F krijgen we mogelijk rond mei dit jaar een Galaxy S5 met aluminium behuizing en octacore processor. Het gerucht dat dit superieure model eraan komt, werd vorig jaar al verkondigd. Nu zijn er blijkbaar weer signalen die duiden op de komst van de Galaxy F.

Naast de upgrade van een aluminium body en octacaore processor zal de ‘F’ ook een schermresolutie van 2560×1440 krijgen. De Galaxy S5 is niet het enige apparaat dat mogelijk in een F-versie verschijnt. Ook zal er een F-model in de Galaxy Note-lijn verkrijgbaar worden, aldus de bron die doorgaans erg betrouwbaar is.

Het gebruik van de premium materialen en betere systemen moet de Galaxy S5 naar een hoger niveau tillen om nog meer concurrentie te bieden tegen andere topmodellen, zoals de iPhone. Daarnaast wil Samsung graag een aantal pestkoppen de mond snoeren.

3 reacties

  1. Ben erg benieuwd hoe hij zal worden. Misschien is dit wel de juiste set van Samsung om mij en velen andere van de Apple iPhone af te halen en over te stappen naar deze Samsung. Aangezien ze met dit model van dat plastik afstappen.

  2. Samsung zal zich werkelijk helemaal krom lachen bij elk verkocht exemplaar hiervan. Al dat gezeik over dat plastic, dat je persoonlijk liever ander materiaal prettiger vind maakt het niet meteen slechter. Zo brengt het grote voordelen met zich mee wat betreft het verwisselen van de accu en als de achterkant beschadigd raakt koop je voor vrijwel niks een nieuwe achterkant. Samsung denkt gewoon prima, ‘premium’ modelletje dat qua productiekosten vrijwel gelijk blijft maar we gaan er wel even 150,- extra voor vragen. $$$$.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *