Gelekt: Apple gaat functie logo op iPhone omtoveren

Nog geen reacties

    • @dgh74: Dat “origineel” in een telefoon stoppen kun je dan ook van Apple zeggen. Want laten we eerlijk zijn; dat ze het als eerst in een telefoon stoppen oké maar vaak zag je de techniek al op/in andere producten.

     • @dgh74: Omdat jij en ik het blijkbaar eens zijn over het feit dat tegenwoordig iets minder “origineel” is dan dat het in eerste instantie lijkt.

     • @ffw88: Tja, snap hem ook niet. In meer dan 10 jaar is er geen enkele Iphone of Ipad geweest waarin een verlicht logo zat of er ook maar op enige wijze iets bijzonders met het logo gedaan is.
      Kortom, Asus doet niemand na.

     • @turbobrick: leer begrijpen turbo. Dat zeg ik toch ook niet ?

      Ik bedoel te zeggen dat je dus ook kan zeggen dat de rog2 TELFOON het idee van een verlicht logo kan hebben “afgekeken” van een oude macbook.

      Je hele opmerking mbt tot die rog2 slaat gewoon nergens op mbt tot het verhaal apparata post … gewoon onzinnige flame alla turbotrump. Dus ik ik ook een schepje bovenop doen hoor … net zo makkelijk ondoordacht scoren

     • @dgh74: Jij moet direct verwijzen naar een oude Macbook .. Waarom ? Waarom verwijs je niet naar een oud verlicht Philips logo ?
      Waarom moet altijd Apple bij jou de boventoon voeren ?

      Ik verwijs erna omdat de ROG2 weken uit is en dat verlichte logo achterop niet te missen is en vrij uniek (mooi is anders maar dat is mijn mening en doet er niet toe).

     • @turbobrick: Waarom … omdat het onderwerp over een APPLE LOGO gaat slimmerd !

      draai maar turbo … jij noemt de rog2 omdat ze naar de rog2 zouden hebben gekeken … maar apple had al eventje een verlicht logo op andere apparaten ! dus hoeven echt daarvoor niet naar de rog te kijken.

      Ik reageer daar op zo van daar lust ik er nog wel 1 van en pak de macbook … nogmaals het onderwerp gaat immers over een APPLE LOGO logo of niet ??

      Tjezus vent .. Te zot voor woorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *