Fox maakt Marvel-line-up releasedata bekend

Deadpool 2 teaser
Een samenvatting van de verwachtte Fox-Marvel-films voor de komende jaren.

20th Century Fox (via Exhibitor Relations) heeft op Twitter bekendgemaakt wanneer hun op de Marvel-comics gebaseerde films gaan uitkomen. Tot dusver was al bekend dat we volgend jaar Deadpool 2 mogen verwachten en dat er een aantal nieuwe X-Men-films aan zitten te komen. Eerder gaven ze al Deadpool en het briljante Logan uit.

Na volgend jaar waren de plannen van Marvel’s 20th Century Fox-films nog onbekend. Daar komt nu wat verandering in. De data van de zes aankomende films na 2018 zijn 7 juni 2019, 22 november 2019, 13 maart 2020, 26 juni 2020, 2 oktober 2020 en 5 maart 2021. Welke films er precies gaan uitkomen op de aangegeven data maakt de studio nog niet bekend. Wel is nagenoeg zeker dat Deadpool 3 daar tussen zit. Nu zal je denken, die data zijn nog ontzettend ver weg. Klopt, klopt… Maar dat neemt niet weg dat alle comic-liefhebbers alvast mogen ‘nerden’, nietwaar?

[gv data=”RVJX7jTIPsc”][/gv]

Verder gaan er geruchten rondom verdere X-Men-films, bijvoorbeeld een spin-off over Logan’s X23. Er zou zelfs een nieuwe Fantastic Four aankomen. Daar adviseer ik Fox daarentegen met klem tegen, want de vorige F4-film die ze maakte was werkelijk bagger, zo blijkt ook uit de Rotten Tomatoes-score van 9%.

Ook zouden er grootste plannen zijn voor de New Mutants-reeks. Deze X-Men-spin-off draait om jonge mutanten die samen een X-Men-achtige groep vormen. De eerste in deze reeks moet begin volgend jaar al uitkomen en zal onder andere verrijkt worden met Split’s Anya Taylor-Joy en Game of Thrones’ Maisie Williams (Arya). Mocht dit een succes worden – wat waarschijnlijk zo zal zijn – dan zal één van de releasedata ongetwijfeld gereserveerd zijn voor het vervolg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *