Foto’s maken met je iPhone onderwater was nog nooit zo makkelijk

Foto's maken onderwater was nog nooit zo makkelijk
Ieder weekend duiken dan maar?

Omdat we tegenwoordig van alles foto’s willen maken is de onderwaterwereld ook niet meer veilig. We weten dat de iPhone 7 Plus waterbestendig is, maar zou je daarmee ook willen duiken? Gelukkig heeft ValsTech Inc een oplossing: een sterk en geavanceerd hoesje voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Met de LenzO hoef je je telefoon alleen maar in het hoesje te zetten en hem dicht te doen. Je hebt er geen app voor nodig en ook geen USB-kabel. Het hoesje werkt alleen als bescherming en zorgt ervoor dat je met een paar wissers, die doen denken aan ruitenwissers, je telefoon eenvoudig kan bedienen. Er is een aparte knop om de sluiter te bedienen onder het hoesje.

[gv data=”wdY5j4jxmfM”][/gv]

Met behulp van de LenzO kun je met je iPhone prachtige 4K filmpjes onderwater maken zonder dat hij nat wordt.

En mocht je iPhone overboord vallen, dan kun je hem zo weer uit het water vissen. De LenzO zorgt er namelijk voor dat je iPhone 7 blijft drijven in het water.

Je kunt met het hoesje voor de iPhone 7 tot 100 meter diep duiken.

De LenzO voor de iPhone 7 Plus is gemaakt uit een blok aluminium, dat is gecoat en afgemaakt met een keramische finish. Dit hoesje kan je gebruiken voor dieptes voorbij de 100 meter. Het is een duurzaam stukje duiktechnologie voor serieuze onderwater fotografen. Sowieso kun je met deze telefoon al mooie foto’s maken. De 4K lens zal je foto’s alleen nog maar mooier maken.

Genoeg gefotografeerd? Dan haal je na de duik je telefoon uit de LenzO en kun je de foto’s meteen delen op Facebook of Instagram.

De LenzO is een Kickstarter project, dus dat betekent dat je de LenzO voor een korting kan krijgen. Dat wordt beweert op de pagina, maar wij vinden $229 nog steeds een beetje duur.

No comments yet

  1. Wat is hier nieuw aan.
    Al meer dan een decennia heb je behuizingen/hoesjes voor digitale camera’s voor onder water en sinds 5 jaar ook voor smartphones.
    Echt helemaal NIKS nieuws.

    Dingen kosten nog steeds veel geld en zijn altijd slechts tijdelijk te gebruiken want zodra je upgrade van camera/smartphone dan heb je een andere behuizing nodig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *