Foto’s en schets van iPhone 8 dummy gelekt

Een schets van de nieuwe smartphone van Apple
Opnieuw is de nieuwste iPhone zwart en glanzend

Omdat het nog wel even duurt voordat Apple zijn nieuwste telefoon uitbrengt, is er nog genoeg tijd om te bedenken hoe de smartphone eruit gaat zien en hiervan foto’s of renders te lekken.

Volgens Benjamin Geskin, die wel vaker renders lekt, heeft Foxconn bevestigd dat er op de foto’s een echte dummy van de iPhone 8 te zien is.

De meeste renders die we tot nu toe hebben gezien waren schematisch getekend of renders gebasseerd op die schematische tekeningen.

Er is een mogelijkheid dat deze iPhone 8 ook de definitieve vorm is, maar dat weten we pas zeker als Apple de telefoon introduceert.

Er is geen duidelijke foto van het scherm zelf, maar we kunnen vanaf de zijkant wel concluderen dat de voorkant van de telefoon bestaat uit alleen maar scherm en een speaker om mee te telefoneren.

Het lijkt er ook op dat er geen vingerafdrukscanner op de telefoon is. Dit suggereert dat Apple erin is geslaagd een sensor onder het scherm te plaatsen of de iPhone 8 beschikt niet over Touch ID.

De achterkant van de telefoon beschikt niet over een traditioneel Apple logo. Het zwarte glas van de telefoon buigt aan de randen en worden vastgehouden door een aluminium rand.

Ook heeft Geskin een schets van de iPhone 8 gedeeld. Er is daarop een rij sensors te zien, die op de daadwerkelijke dummy niet te vinden is. Verder is er een vertiaal dual camera systeem te zien. Nieuw is de cirkel naast de LED flash. Dit zou een noise-cancelling microfoon kunnen zijn. (Via Slashgear)

2 reacties

    • @gorre: Update: The same source has provided some more details: the iPhone 8 will supposedly be the same 7.1mm thinness and approximate physical size as the iPhone 7, and the steel surround will actually be a Space Black color.

      Render van die hele zwarte gezien en dat ziet er super uit al zeg ik ut zelf. Nu maar hopen dat de geruchten van vingerprint in scherm blijken te kloppen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *