Fortnite valt nu echt in het water [trailer]

fortnite-letterlijk-water
Epic Games biedt excuses aan terwijl spelers wachten op zwart gat.

Update 15-10-2019 (14:33): Fortnite Chapter 2 is officieel live. Lees hier wat er allemaal nieuw is.

Inmiddels wachten spelers al meer dan 24 uur op een verandering van de Fortnite Livestream, die nog steeds een zwart gat laat zien. Dit is de livestream van Fortnite op dit moment.

De paniek en de kritiek op Epic Games zwellen aan. Het lijkt echter dat toch niet alles verloren is. Epic Games moest namelijk haar excuses aanbieden aan het eigen marketing team toen ze, ondanks deze briljante marketing stunt, een trailervideo van seizoen 11 hebben gelekt.

[gv data=”CqAb7A0waeQ”][/gv]

We zien dat Fortnite nu echt in het water valt. Men verwacht dat in de loop van dinsdag het nieuwe seizoen geladen kan worden. In de Battle-pass trailer, die door Skin Trackers werd ontdekt en inmiddels door Fortnite is bevestigd, zien we dat er een waterwereld open gaat. Tegen een achtergrond van een grote dam een een waterval kunnen spelers maximaal 1.500 VBucks verdienen als ze elkaar vanaf boten en vlotten beschieten. Verder zien we nieuwe high-fives en natuurlijk de nodige skins en wapens die de spelers kunnen kopen.

De update, die vandaag verwacht wordt, is tussen 3 en 5 MB zwaar. Veel fans kunnen in ieder geval opgelucht ademhalen. Ook Fortnite zal niet te klagen hebben over deze wereldwijde gratis aandacht in de media. Of het genoeg is om de concurrentie weer in te halen zal moeten blijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *