Fortnite-speler opgepakt na mishandeling TIJDENS livestream

Fortnite Battle Royale
Populaire Fortnite-spelers kunnen een aardig zakcentje verdienen met livestreams, maar in het geval van MrDeadMoth liep het anders af.

Deze Australische gamer deelde zijn gamesessie live via Twitch, maar daar bleef het niet bij. Kijkers kregen er ook gratis en voor niets een discussie met zijn 21-jarige partner bij. Zij vraagt hem om te stoppen met Fortnite spelen, maar daar heeft hij geen zin in. Vervolgens staat hij toch op en hoor je op de achtergrond hoe hij de vrouw slaat.

De ruzie ging vervolgens achter de camera’s nog een paar minuten door. De mishandeling werd dus niet op beeld vastgelegd, maar wel was te horen hoe de vrouw en een kind schreeuwen dat hij moet stoppen. Het goede nieuws: de clips zijn bewaard gebleven en nog dezelfde avond stond de politie op de stoep.

De man in kwestie is gearresteerd en moet binnen een paar dagen voor de rechter verschijnen. De vrouw had volgens de politie geen serieuze verwondingen, maar was wel erg overstuur door het incident. Daarnaast bevestigde de politie dat er op het moment van het incident twee kinderen van 3 en 1,5 jaar oud in het appartement aanwezig waren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *