Fortnite-makers gaan met deze app aan de slag

Fortnite-makers gaan met deze app aan de slag
Wat kunnen we verwachten?

De ambities van Epic Games reiken tot de horizon. Het bedrijf, natuurlijk bekend van de populaire game Fortnite, heeft een app gekocht. Het gaat hier om Houseparty. Deze applicatie is een videochat toepassing. Houseparty betrekt gamers, want met de app is het onder meer mogelijk om het spelletje Heads Up in de app te spelen. Daarmee weet Houseparty zich te onderscheiden van de gevestigde orde, zoals bijvoorbeeld Facetime en Skype.

Houseparty is nu al gemeengoed onder sommige Fortnite-gamers. Ze gebruiken de app om met elkaar te communiceren. De aankoop van Epic Games komt wat dat betreft niet uit de lucht vallen. Wat Epic Games precies wil gaan doen met Houseparty is op dit moment nog niet bekend. De makers van Houseparty benadrukken dat er voor de huidige gebruikers niets gaat veranderen aan de app. Ook blijft de huidige CEO van Houseparty, Sima Sistani, gewoon aan als directeur van het bedrijf.

De kans bestaat dat Epic Games de app meer wil gaan betrekken bij Fortnite. Hoe of wat is afwachten. Met Houseparty zijn groepsvideogesprekken tot acht personen mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *