Flytecam: beter, kleiner en handiger dan een GoPro?

Flytecam kleurtjes
Is er dan eindelijk een geduchte concurrent voor een GoPro filmcamera? De bedenkers van de Flytecam denken van wel.

De naam GoPro staat tegenwoordig vrijwel synoniem aan kleine camera’s die wel tegen een stootje kunnen. Uiteraard zorgt dat succes er ook voor dat andere partijen denken dat ze het nog beter kunnen.

Flytecam claimt dat ze op het punt staan om een camera te lanceren die gehakt gaat maken van GoPro en dan ook nog eens voor een betaalbare prijs. Filmen doe je in 1080p (720p voor slow-motion) en er is een breedhoeklens van 120 graden.

Verder is de Flytecam waterdicht tot een diepte van 3 meter en bestand tegen schokken en stof. Allemaal zonder dat er een case gemonteerd hoeft te worden. Daarnaast verwacht Flytecam veel van hun zelf ontwikkelde Flytemount om de camera te kunnen monteren op je helm of elke andere plek die je maar kan bedenken.

Momenteel bevind de Flytecam zich nog in de laatste ontwikkelingsfase, maar de makers hebben goede hoop dat het definitieve product binnenkort gelanceerd kan worden.

2 reacties

  1. @dotternetta: zou inderdaad mooi zijn als er een betaalbaar alternatief komt. Dan wordt het leuk om zo’n camera ‘voor erbij’ te kopen. Een GoPro is daar net wat te duur voor vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *