Facebook werkt stiekem aan een nieuws-app?

Nieuws app Facebook
Facebook mag dan wel het grootste sociale netwerk van het moment zijn, ze moeten wel blijven innoveren om mensen vast te houden. De nieuwste troef van Facebook zou een speciale app zijn om nieuws dat interessant is voor jou, op een mooie manier te presenteren.

Volgens mensen waar The Wall Street Journal mee gesproken heeft is Facebook al meer dan een jaar in het diepste geheim bezig om deze Flipboard-achtige app te ontwikkelen. Op die manier kan je niet alleen statusupdates zien van mensen en bedrijven die je al volgt op Facebook, maar veel meer.

Zo zou je ook RSS-feeds kunnen toevoegen en bepaalde nieuwssites en andere social media. Op deze manier hoopt Facebook dat mensen nog langer blijven hangen en meer gebruik maken van hun diensten.

Uiteraard is zo’n app ideaal om advertenties te presenteren. En het is een ideale manier voor Facebook om er achter te komen welke onderwerpen jouw interesse hebben zodat ze nog relevantere/gerichtere advertenties kunnen tonen.

Vorige week dook dit gerucht ook al eventjes op en werd verwacht dat Facebook dit zou onthullen op 20 juni, maar toen kwamen ze alleen maar met de mogelijkheid om video’s te plaatsen via Instragram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *