Externe oplader spiekt in je agenda en is daarom nooit leeg

Oplader geeft notificatie aan je smartphoneEen externe oplader is je redder in nood tijdens dagen waarop je overmatig gebruik maakt van je smartphone, maar dan moet je de lader wel net bij je hebben.

Vaak schiet de gedachte over een externe oplader je pas te binnen wanneer je hem niet bij je hebt. Elgato heeft daar een trucje voor bedacht. Het bedrijf komt met de Smart Power-batterij: een externe lader die via bluetooth en een applicatie in verbinding staat met de kalender op je smartphone. Wanneer duidelijk wordt dat je een drukke dag voor de boeg hebt, krijg je een seintje via je telefoon om de externe lader mee te nemen.

De bluetooth-verbinding zorgt ervoor dat je kan zien hoe lang je de externe batterij kan gebruiken. Wanneer ie bijna leeg is krijg je een notificatie op je telefoon, die laat weten dat je hem moet opladen. Erg handig dus, hoewel het nog altijd aan jezelf is om de juiste oplaadkabel niet te vergeten…

4 Comments

  1. Ik vind deze gadget nergens op slaan. Als ik een drukke agenda heb, heb ik die afspraken op kantoor. Waar ik een lader heb. Of buiten de deur. Waar ik een lader in de auto heb. Alleen handig voor scholieren dus?

    • @dotternetta: Moet toegeven dat het idd niet echt geweldig is gesteld, maar mijn iphone 4 gaat het nog wel, maar een kameraad zijn 5 is echt dramatisch, is al een terug roep actie voor de batterijen.

  2. Heb ook zo’.n externe batterij gekocht, echt ideaal als je een dagje weggaat en veel je telefoon gebruikt voor foto’s maken etc etc etc.
    Check mini in the box, bijna voor niets 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *