Ex-HTC topman: verlaat het bedrijf zo snel mogelijk!

Verlaat HTC nu!
Best apart als een oud-werknemer een openbare oproep doet aan zijn ex-collega’s om ook zo snel mogelijk te vertrekken. Eric Lin die tot voor kort product strategy manager was bij HTC vond blijkbaar dat het zijn taak was om zijn oud-collega’s te ‘waarschuwen. Is HTC op weg naar de afgrond?

We weten in elk geval dat Eric Lin niet de eerste hooggeplaatste medewerker van HTC is die het bedrijf heeft verlaten de afgelopen tijd. Vorige week vertrok ook Kouji Kodera (Chief Product Officer) al en de afgelopen 3 maanden waren er nog meer mensen die vertrokken.

De introductie van HTC One verliep weliswaar niet helemaal vlekkeloos, maar ik hoor (en zie) om me heen deze telefoon wel steeds vaker opduiken. Uiteraard heeft HTC er nog geen 10 miljoen van verkocht zoals Samsung doet met de Galaxy S4.

Een ander probleem voor HTC is wel dat de zogenaamde ‘Facebook telefoon’ aka HTC First een enorme flop blijkt te zijn. In eerste instantie zou deze telefoon exclusief beschikken of Facebook Home, maar Mark Zuckerberg besloot om die app ook direct te lanceren voor een aantal andere telefoons zoals de Samsung Galaxy S3. (via: theverge.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *