Er is een nieuw Pokémon spel op de markt

Lekker weer ouderwets tegen elkaar vechten
En dus een nieuwe hype in aantocht!

Mocht je helemaal fan zijn van deze mini monsters, dan hebben we een nieuw spel voor je dat je moet uitproberen: Pokémon Duel. In dit strategische spel kun je Pokémon opstellen en laten vechten. De bedoeling van het spel is om via strategische bewegingen een doel te bereiken in het territorium van de tegenstander.

Even wat anders dus dan Pokémon Go, maar perfect voor mensen die liever op de bank zitten.

[gv data=”kia_sP8Jlok”][/gv]

In het spel kunnen spelers diverse routers naar hun doel nemen of verhinderen dat Pokémon van de tegenstander oprukken met behulp van een strategische opstelling van hun zes Pokémon.

Elke Pokémon heeft zijn eigen krachten en vast aantal stappen die het kan nemen. Je moet je team dus met zorg kiezen, want een verkeerde keuze betekent dat je bijvoorbeeld die ene Pokémon net niet kan verslaan.

Naast het verplaatsen van Pokémon en vechten kunnen spelers aan het begin van hun beurt een plate gebruiken. Deze plates hebben diverse effecten zoals het uitwisselen van posities van Pokémon in het spel en uitbreiding van de diverse gevechtsmogelijkheden voor die beurt. Meer plates kunnen in de shop in de app worden gekocht.

En vanzelfsprekend heeft de speler die als eerst zijn doel heeft bereikt het duel gewonnen.

Pokémon Duel is momenteel gratis te downloaden in de Appstore en op Google Play.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *