Eindelijk: Dit is de Samsung Galaxy S6

Samsung-Galaxy-S6
Na tal van korte teasers heeft Samsung de eerste officiële foto van de Samsung Galaxy S6 vrijgegeven.

De foto, waarop de zijkant van de S6 heel duidelijk te zien is, hebben we te danken aan T-Mobile, die later bevestigde dat het inderdaad een officiële foto van de Galaxy S6 is. Meestal worden we niet echt blij van het zien van een zijkant van een telefoon, maar in dit geval bevestigt het wel een van de sterkste geruchten: het scherm loopt gebogen door in de zijkanten.

Op een tweede foto kun je goed zien dat deze kromming aan zowel de linker- als de rechterkant van het scherm te vinden is. Een korte teaservideo die Samsung onlangs online zette, legt ook de nadruk op de gebogen rand van dit display.

[gv data=”NMaeJ6hOtCY”][/gv]

Twee versies?
De vraag is nu alleen nog of er ook een model komt zonder dit gebogen scherm. Al maandenlang gaan er namelijk geruchten rond dat er twee edities van de Samsung Galaxy S6 zullen verschijnen. Ook kunnen we op de foto iets zien wat op een metalen behuizing lijkt, een stijlbreuk voor Samsung, die normaal gesproken voor kunststof kiest.

Op 1 maart zullen we ongetwijfeld meer te zien krijgen. Dan wordt de Samsung Galaxy S6 naar alle waarschijnlijkheid officieel onthuld tijdens een speciale persconferentie.

Samsung-Galaxy-S6

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *