EA deelt gratis games uit

Dragon-Age-Origins
Zin om te gamen maar zit je even krap bij kas? EA geeft de komende dagen gratis Dragon Age: Origins en Bejeweld 3 weg.

Hoewel er al drie miljoen gratis Bejeweld-klonen op het internet rondslingeren, is Dragon Age: Origins daadwerkelijk de moeite waard. Deze fantasiegame is gemaakt door BioWare, die bekend werd met games als Mass Effect en Star Wars: Knights of the Old Republic.

Opwarmer voor Inquisition
Over een tijdje ligt de nieuwe Dragon Age (Inquisition) in de winkels, dus dit is een prima manier om kennis te maken met deze tactische gameserie met draken, monsters en middeleeuws wapentuig in de hoofdrol. De actie loopt tot 14 oktober, en zodra je de game één keer gedownload hebt, is hij voor altijd voor jou. Klik hier om de games te downloaden.

Het enige wat EA van je vraagt is of je een Origin-account aan wilt maken. Als je een fanatieke gamer bent, is de kans groot dat je die al hebt, omdat alle online EA-games (zoals Battlefield) een dergelijke account vereisen. Niet getreurd als je nog geen Origin-id hebt, het is gratis (en relatief snel) om een nieuwe account aan te maken. Bekijk hieronder een trailer voor Dragon Age: Origins, om te kijken of het de moeite waard is (tip: ja).

[gv data=”hbxCWJnJwsk”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *