‘Dunnere iPad Mini op komst’

iPad Mini 2 - een impressie (JA, EEN SHOP JA)
Het lijkt erop dat Apple de iPad Mini met retinascherm pas volgend jaar kan leveren, maar wie minder waarde hecht aan een full HD-resolutie en het niet erg vindt dat Apple de concurrentie niet meer kan bijbenen is er goed nieuws.

Door een gebrek aan capaciteit bij Apple’s toeleverancier van retinschermen wordt aangenomen dat de iPad Mini 2 met retinscherm, AKA een resolutie van 2048 x 1536 pixels, pas in het eerste kwartaal van 2014 in de winkels komt te liggen. Echter, er is een dunnere versie op komst die naar verluidt ook lichter is. Dit meldt NPD DisplaySearch althans.

Het zou opvallend zijn voor Apple om het design van de iPad Mini al zo kort na zijn introductie om te gooien. Daarnaast is de iPad Mini met een dikte van 7,2 mm en een gewicht van 308 gram nou niet bepaald fors te noemen. Maar soit, een versie met dunnere bezels (randen rondom het scherm) is altijd welkom. Hij zou verder over het huidige display met 1.024 x 768 pixels beschikken, maar wel op een A6-processor draaien, in tegenstelling tot de A5-chip in de huidige Mini.

No comments yet

  1. Een iPad Mini die dunner is met 1.024 x 768 pixels, of een iPad Mini met retina goodness. Mmja, ik wacht wel op die laatste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *