Drama: Samsung kan Note 7-probleem niet herproduceren

Note7
Samsung weet niet hoe de Galaxy Note 7 plotseling in de fik kan vliegen.

De Galaxy Note 7 is sinds gisteren officieel dood. Samsung heeft de productie gestaakt en het toestel is uit de verkoop gehaald. De Zuid-Koreanen gaan zich nu focussen op het probleem. Hoe kan de smartphone zo plots ontvlammen?

Volgens The New York Times onderzoeken honderden medewerkers het issue. Geen van hen zijn erin geslaagd het probleem te reproduceren en de Note 7 tot ontploffing te brengen. Oorspronkelijk dacht Samsung dat het probleem met de leverancier van de batterijen te maken had. De nieuwe ‘veilige’ Note 7 kreeg namelijk batterijen van een andere leverancier mee. Hiermee dachten de Zuid-Koreanen het probleem te hebben opgelost. Niet dus. De smartphone bleef gevaarlijk en dus is de Note 7 door Samsung dood verklaard.

De komende tijd zal Samsung er alles aandoen om de oorzaak te vinden. Het mag niet gebeuren dat de nieuwe Galaxy S8 straks hetzelfde lot ondergaat. Ondertussen blijven er nieuwe video’s opduiken van rokende en vlammende Note 7’s. Onderstaande video werd gisteren op het internet geslingerd. Hierop is te zien hoe een vrouw met een rokende Note 7 de woonkamer binnenstapt.

[gv data=”_CLyMQ5Q8cw”][/gv]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *