Dit zijn alle Marvel-films voor de komende 5 jaar

Captain America is een badass
Superhelden-liefhebbers krijgen het druk!

Fans van de superheldengigant opgelet, want Marvel maakt bekend hoeveel films je de komende jaren allemaal kunt verwachten. Hoewel het nog even duurt, wordt fase 4 van het MCU (Marvel Cinematic Universe) na de vierde Avengers-film gestart. Die fase zal maar liefst 7 films bevatten.

Disney is druk bezig met het uitmelken van Star Wars, maar ook Marvel moet graag zoveel mogelijk geld in het laatje brengen. Na Black Panther komen er dit jaar nog twee Marvel-films uit, te weten Avengers: Infinity War Part I en Ant-Man and the Wasp. Voor 2019 staan tot dusver Avengers: Infinity War Part II en Captain Marvel gepland. De films komen respectievelijk op 25 april, 18 juli, mei 2019 en maart 2019 uit. Maar wat is er daarna allemaal in het overvolle schema te vinden?

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is tot dusver de enige enigszins zekere titel die we na 2019 mogen verwachten van Marvel. Die film is namelijk zo goed als bevestigd, al is het schema van het MCU nooit een heel groot geheim. 2020 zal dus Guardians 3 huisvesten, maar dat lijkt alles te zijn. Doorgewinterde Marvel-fans zullen dus wellicht last krijgen van stevige ontwenningsverschijnselen in 2020.

[gv data=”6ZfuNTqbHE8″][/gv]

Wat de andere zes films die na Infinity War Part II uitkomen zullen zijn, is nog niet officieel aangekondigd. Neem daarentegen maar van mij aan dat Spider-Man: Homecoming nog twee sequels krijgt, terwijl ook Black Panther, Doctor Strange en Captain Marvel hun eigen vervolg zullen krijgen.

Natuurlijk mogen we wel al speculeren over de invulling van het drukke releaseschema van mediagigant Disney. Zo wordt er onder andere gesmiespeld over een Black Widow-film, een ‘nieuwe’ Avengers (met compleet nieuwe helden, misschien?), Nova (een kennis van de Guardians), een nieuwe Winter Soldier (met Bucky in de hoofdrol) en zelfs een Spider-Woman.

Nu, dat alles bij elkaar zou voor een absoluut overschot aan superhelden zorgen, dus ga er maar niet van uit dat al die titels de komende jaren naar het witte doek zullen komen. Hoe dan ook, Disney zal superheldenpulp blijven produceren tot er geen stuiver meer aan te verdienen valt.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *