Dit weten we over Avatar 2

Dit weten we over Avatar 2
Zo’n acht jaar later komt er een sequel van Avatar.

Eindelijk gebeurt het: de productie voor Avatar 2 begint deze herfst. Dat heeft Signourney Weaever, Grace Augustine in de eerste film, bevestigd tegenover The Hollywood Reporter.

Regisseur James Cameron heeft de scripts van alle vier de Avatar films af en Sam Wortington en Zoe Saldana keren terug in de hoofdrollen in de tweede film van de franchise.

De eerste film was te zien op het witte doek in December 2009 en toen bracht de film zo’n $2,7 miljard op. En dit is helemaal niet zo gek, aangezien de film gewoon ontzettend goed was.

Wanneer de sequel op het witte doek verschijnt is nog niet duidelijk, maar regisseur Cameron heeft wel bevestigd dat dit niet in 2018 zal gebeuren zoals sommige fans hadden verwacht.

Weaver zei daar het volgende over: “Ik ben niet bang om de fans teleur te stellen. Ik zeg het je, deze scripts zijn geweldig. Ben ik bezorgd over hoe we deze tot leven brengen? Ja, omdat ze zo ambitieus zijn. Ze zijn het zo waard. Ze zijn het wachten waard. We proberen het zo snel mogelijk klaar te hebben.”

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *