Dit moet je weten over de spin-off van Deadpool

Deadpool
Zo’n succesfilm moet je natuurlijk wel lekker uitmelken.

Men is druk bezig met Deadpool 2, maar er komt ook een spin-off van de filmreeks aan. 20th Century Fox heeft het voor elkaar gekregen om Drew Goddard te strikken voor een nieuwe film genaamd X-Force, een spin-off van Deadpool dat zich afspeelt in het X-Men universum. Goddard is de man achter Netflix Original Daredevil. Daarnaast was hij scenarioschrijver van The Martian. Een goed CV dus.

X-Force gaat volgens Deadline draaien om een team superhelden onder leiding van Deadpool en Cable. Ook valt de naam van superheld June. Dit karakter zal worden geïntroduceerd in Deadpool 2. Het is nog niet duidelijk wanneer X-Force naar de bios komt. X-Men: New Mutants komt volgend jaar april uit. Deadpool 2 is volgend jaar juni te zien en X-Men: Dark Phoenix draait vanaf november 2018 in de bioscoop. X-Force komt vermoedelijk pas nadat deze titels te zien zijn geweest op het witte doek.

Fans van Deadpool zullen blij zijn. Naast het feit dat Ryan Reynolds te zien zal zijn in Deadpool 2, maakt de acteur ook zijn opwachting in X-Force. Voorlopig zijn we dus nog niet af van deze stuntelige superheld en dat is voor liefhebbers alleen maar goed nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *