Dit moet je weten over de nieuwe Netflix-serie Unbelievable

Dit moet je weten over de nieuwe Netflix-serie Unbelievable
Inclusief een trailer!

Netflix blijft lekker doorgaan met het produceren van eigen content. Zo kondigt de Amerikaanse streamingdienst vandaag de nieuwe miniserie Unbelievable aan. Een serie die gaat over een aantal gelijkaardige seksuele aanrandingen en een potentiële serieverkrachter.

Unbelievable is een verhaal over trauma’s en drama. Showrunner Susannah Grant produceert de serie samen met Sarah Timberman, Carl Beverly, Lisa Cholodenko, Ayelet Waldman, Michael Chabon, Katie Couric, Richard Tofel, Neil Barsky, Robyn Semien en Marie. De serie is geïnspireerd op waargebeurde feiten uit The Marshall Project en het ProPublica Pulitzer Prize-winnende artikel, “Een ongelofelijk verhaal van verkrachting”, geschreven door T. Christian Miller en Ken Armstrong. Tevens gebaseerd op de This American Life radio-episode, “Anatomie van de Twijfel”, met afleveringen geregisseerd door de door Oscar genomineerden Susannah Grant en Lisa Cholodenko.

De miniserie verschijnt 13 september op Netflix. Je kunt het verhaal en de trailer hieronder bekijken.

Wanneer de tiener Marie Adler (Kaitlyn Dever) een aangifte doet waarin ze beweert dat ze seksueel is aangevallen door een indringer in haar huis, wordt haar verhaal sterk in twijfel getrokken door de onderzoekende detectives maar ook door de mensen die het dichtst bij haar staan. Ondertussen ontmoeten de detectives Grace Rasmussen en Karen Duvall (Emmy winnaars Toni Collette en Merritt Wever) elkaar tijdens het onderzoek naar een aantal gruwelijk gelijksoortige indringersverkrachtingen en werken samen om de potentiële serieverkrachter te vangen.

[gv data=”QTIkUzkbzQk”][/gv]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *