Dit is het nieuwste iPhone 8 gerucht

Maar een gerucht is ook niet altijd waar...
Laten we hopen dat ‘t waar is…

Een nieuwe telefoon betekent ook weer nieuwe geruchten. En deze keer gaat het gerucht dat Apple ervoor heeft gekozen om de achterkantjes van gesmeed staal te maken in plaats van aluminium.

De laatste telefoon die gebruik maakte van een stalen achterkantje was de iPhone 4s, die gewikkeld was in twee stalen banden gemaakt van een speciaal soort stalen legering. Maar sinds de iPhone 5 gebruikt Apple liever aluminium.

Als Apple daadwerkelijk zou kiezen voor metaal, dan is het productieproces daarvan ook iets anders dan bij de iPhone 4. Door het te smeden krijg je zeer sterk staal dat heel lang meegaat.

Naast dit gerucht zijn er meldingen dat de nieuwe iPhone een groot glazen scherm krijgt en ook steeds dunner zal worden. Verder zou de iPhone 8 een OLED-scherm, draadloze oplader en een onzichtbare homebutton krijgen.

Als het goed is wordt de nieuwe iPhone 8 gepresenteerd in september 2017. Dat duurt helaas nog even.

No comments yet

 1. Tuurlijk. De iPhone 7 zou ook allemaal toeters en bellen krijgen met de laatste snufjes volgens de geruchtenmolen. We weten inmiddels allemaal hoe dat afgelopen is…

 2. “Door het te smeden krijg je zeer sterk staal dat heel lang meegaat.”

  Prima, nu nog een batterij die net zo lang meegaat en/of makkelijk te vervangen is…

   • @turbobrick: ik zie niets op een iphone waar ik zelf de batterij zou kunnen vervangen. Met het juiste gereedschap en kennis is dit wel te doen in 10 minuten? Naar huidige maatstaven is dit misschien prima, ik heb tijden meegemaakt dat je het zelf kon doen, zonder gereedschap en binnen een minuut.

    • @hammerman: Je moet kijken naar de modellen van nu … Waterdicht !
     Dat is een issue. En ja het lukt niet met je zwitsers zakmes maar als je zo’n accu besteld bij speciaal zaakjes dan krijg je vaak ook de tools erbij.
     En ja het is in 10 minuten te doen, en de extreem voorzichtige mensen mischien 30, niet heel boeiend aangezien je dit mischien maar 1x moet doen in de gehele levensduur van pak hem beet 5 jaar.

 3. Ik geloof eerlijk gezegd niet dat er een iPhone 8 komt dit jaar. Apple volgt de traditie die ze zelf hebben ingezet en komen waarschijnlijk met 2 of 3 varianten van de iPhone 7S.

  • @budha: Apple doet de laatste 2 jaar wel meer gekke dingen …
   Naar mate die Loop van hun bijna af is daar in California worden ze steeds gekker en doen ze steeds meer dingen die zelfs fanboys niet meer snappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *