Dit is het FIFA 20 Team of the week: week 2

fifa-20-team-of-the-week-02
Breid jij deze week jouw packs uit?

Vorige week zagen we dat het eerste team van de week een Nederlands tintje had. Met twee Nederlanders en een buitenlandse speler van Ajax waren we goed vertegenwoordigd. Inmiddels zijn we een week verder en dus maakte FIFA20 deze week opnieuw het team van de week bekend. Vandaag kan je zo veel zoeken als je wilt, maar zijn er geen Nederlanders te vinden.

Het team van de week is de manier die FIFA 20 heeft gekozen om de verbinding te leggen met de prestaties van de voetballers op de velden. Als zij een goede rating hebben worden zij opgenomen in het team of de week. Met dit team kun je als geheel in competitieverband spelen in FIFA20 UT. Ook kun je de pakjes met spelers met deze hogere waarde gedurende een week kopen.

De spelers uit het eerste elftal van de week zijn tot vanavond 19 uur uur te koop met verhoogde waarde. Daarna kun je de spelers van het tweede elftal van de week kopen. Happy Gaming!

Nog geen reacties

  1. Wat leuk. Apparata gooit een balletje omhoog om te zien of mensen TOTW van Fifa UT interessant vinden.
    Ik kan jullie al zeggen: in de eerste 2 maanden van het spel is TOTW interessant.
    Daarna is het bij hoge uitzondering dan mensen TOTW interessant vinden; want vanaf dan zijn de TOTW prijzen relatief te hoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *